Vad söker du?

Vad söker du?

Vi gör din elinstallation enklare, bättre och smartare.

Vi på GARO vill att våra produkter ska utvecklas för att på smartaste sätt hjälpa dig och alla andra in i framtiden. Med Sveriges bredaste sortiment tillhandahåller GARO helhetslösningar för att göra det enkelt, tryggt och säkert under din installation. Vårt mål är att göra vardagen lite enklare för både installatör och slutanvändare genom ett stort fokus på användarvänlighet och säkerhet. 

Marknadens enklaste laddbox är här

Marknadens enklaste laddbox är här

We keep it safe and simple. 
Nu lanserar vi nästa generations elbilsladdare. Genomtänkt funktion och med smarta lösningar öppnar upp för stor flexibilitet vid både montering och installation. Med flyttbara uttag, nya appen GARO Connect och bestående av endast tre delar underlättar GARO Entity minst sagt din installation. Det blir knappast enklare.

Traditional in a modern form

Traditional in a modern form

Nya gjutna dosor
Efter en lång väntan presenteras äntligen en ny tappning på en av GAROs äldsta egentillverkade produkter. Slittåliga, bestående av hög kapslingsklass, slagtålighet IK10 och förberedda för både krävande miljöer och tuffa väderförhållanden lanserar GARO nu nya gjutna dosor. Utvecklade för att du som installatör ska få en enklare vardag.

Vattentät IP65-kapsling för lågspänningsfördelning.

GARO presenterar nu ett efterfrågat sortiment av hållbara och vattentäta kapslingar för lågspänningsfördelning. Våra kvalitetskapslingar skyddar komponenterna från yttre riskfaktorer som bland annat damm, vatten, fukt, temperaturskiftningar och åverkan. Den höga IP65-klassningen garanterar en skydds- och stötstyrka för krävande installationer i Sveriges omväxlande och tidvis hårda klimat.

The future is all year around.

The future is all year around.

IDVN – den snabba och flexibla motorvärmaren

Äntligen en motorvärmarinsats med två fristående uttag som valfritt kan användas som avresetimer, underhållsvärme eller timerstyrt uttag. För dig som installatör betyder GAROs motorvärmare IDVN en enklare programmering tack vare den smarta appen. Det går snabbt och bekvämt att schemalägga åtkomsten till de båda uttagens funktioner efter kundens önskemål gällande tider, veckodagar, datum eller intervaller. 

 

GARO Laddbox- Smidig, smart och säker

GARO Laddbox- Smidig, smart och säker

Med GAROs laddbox blir vardagen enklare. En montering av GAROs laddbox är en framtidssäker installation som är enkel att uppgradera när nya funktioner utvecklas. Dessutom kan laddboxen installeras på stativ eller direkt på väggen. För att inte överbelasta husets huvudsäkring är laddboxen självklart förberedd för lastbalansering, vilket gör den till en trygg och användarvänlig laddlösning för både användare och installatör.

Färdigbyggt miljövänligt kabelskåp

Färdigbyggt miljövänligt kabelskåp

Vi har utvecklat ett eget miljöanpassat kabelskåp som GARO skräddarsyr och levererar färdigmonterade, så att du som installatör endast behöver ansluta inkommande och utgående kablage. Kabelskåpet kan innehålla allt från reservkraft och uttagscentraler till styrning för belysning och fordonsladdning.

Energimätare

Energimätare

Utvecklade för ett smart hem 

Vi erbjuder ett brett sortiment av direktmätare för 1-fas och 3-fas. GAROs energimätare har hög noggrannhetsklass och innehåller alltid en lättavläst display. Flera av våra 3-fasmätare består endast av tre moduler och majoriteten är dessutom debiteringsgodkända enligt MID vilket gör GAROs energimätare till en av de tryggaste på marknaden. 

Atle, 24 kW- Vår nya kompakta snabbladdare

Atle, 24 kW- Vår nya kompakta snabbladdare

GARO fortsätter tillgodose marknadens behov av laddprodukter som underlättar vardagen för alla med eldrivna bilar. Vår nya snabbladdare Atle 24 kW har en robust och kompakt design för enkel installation på vägg eller stativ. Det gör Atle till en ideal laddlösning för exempelvis bilhandlare, bilverkstäder, hyrbilsfirmor, fordonsdepåer e dyl, där behovet av snabb uppladdning är stort.

Läs mer om Atle
Vi bygger ihop din elcentral och skickar den samma dag.

Vi bygger ihop din elcentral och skickar den samma dag.

Ju mer färdigbyggd din elcentral är när den levereras, desto bättre. Då går det snabbare, säkrare och enklare att montera den ute på byggarbetsplatsen. Vår gedigna kunskap och ett stort sortiment av egna installations­produkter gör att vi snabbt kan bygga ihop en komplett, kundanpassad och installationsfärdig elcentrallösning åt dig – i olika storlekar och för alla typer av fastigheter.

Kabelskåp för e-mobility

Kabelskåp för e-mobility

Vi tar ansvar för en komplett helhetslösning
Som Nordens ledande leverantör av e-mobility tillverkar GARO inte bara alla typer av fordonsladdare. Vi tar även ett kvalificerat helhetsansvar för den totala installationen, oavsett vilken typ av våra laddlösningar det gäller. Därför har vi utvecklat färdigmonterade kabelskåp anpassade för e-mobilitylösningar för att göra din installation snabbare, enklare och säkrare. Tillverkat av det mer miljövänligare materialet Magnelis® gör det till en perfekt helhetslösning.